TOIMINTAA LAPSILLE JA NUORILLE 2020-2021

Urheiluseurojen lapsille ja nuorille myös majoitus + ruokailu mahdollisuus ulkopaikkakunta peleihin Porvoossa!

Leiriläiset 2021-2022

Tervetuloa Porvooseen Suomen suurimpaan saareen!

Hommanäsin historiallisella maatilalla viihdyt varmasti. Tarjoamme turvalliset leirikoulun täydenpalvelun puitteen max 28 hengelle yö- sekä päiväleireille! Otamme yhden leirin vain kerralla. Täällä pienryhmissä toimiminen onnistuu loistavasti! Tila on yksityinen ja räätälöimme leirisi yhdessä teille sopiviin tarpeisiin. Toimimme ympärivuotisesti. Tilalla on 3 erillistä rakennusta. 1700 luvun kartano, jossa historiallisesti kuuluisa sissipäällikkö Tapani Löfving aikanaan asui ja kaksi tasokasta villa mökkiä. Toisessa villassa on iso saunatila 20 hengelle ja terassi, jossa on palju käytössänne. Savusaunan lämmitämme teille myös halutessanne. Laiturille on 20m matkaa, josta voi mennä mereen uimaan. Kartanon salissa voitte järjestää mm. opetusta, askartelua. Salin tilassa voi järjestää myös leirinlopetus diskon. Isossa kartanokeittiössämme valmistuu terveelliset ja herkulliset kotiruuat välipaloineen.

Opettajalle löytyy oma kaksio kartanosta, jossa voi päivän päätteeksi viettää aikaa ja rentoutua omassa rauhassa saunoineen sekä pesutiloineen. Maatilaltamme löytyy myös paljon tilaa ulkotoimintaan ja urheiluun yms. pallopeleihin, sekä leikkimiseen tai ryhmäkilpailuihin. Pihalla on myös trampoliini käyttöönne. Talvella löytyy talvi urheilumahdollisuuksia kuten hiihto, mäenlasku ja avantouinti. Lähimpään laskettelukeskukseen vain 7km matkaa. Maatila sijaitsee aivan merenrannassa, joka mahdollistaa kesällä veneilyretkiin esim. lähisaariin, uimiseen ja kalastamiseen. Porvoon keskustaan on vain 15 min ajomatka bussilla, josta löytyy myös paljon ilmaismuseoita, brunbergin karkkitehdas ja muuta upeaa nähtävää päiväretkille. Luontopolkuja lintutorneineen on 5km päässä bussimatkan varrella. Järjestämme teille myös bussikuljetukset halutessanne.

Ottakaa yhteyttä, jotta voimme tehdä teille tarjouksen ja suunnitellaan yhdessä teidänkin leiristänne ikimuistoinen kokemus!

Hinnat alkaen 80€/ vrk per oppilas, valvojat -50% ja opettaja ilmaiseksi. Huomioithan että hintoihin vaikuttaa osallistujamäärä sekä leirin kesto.

myynti@porvoonmerikartano.fi

www.porvoonmerikartano.fi

Olemme mukana Suomenleirikouluyhdistyksen leirikouluissa!

www.lerikoululahettilas.fi

+358442368071