Villa Eva 

Tasokas mökki omassa rauhassa kartanon tilalla merenrannassa.

Enintään 12:lle henkilölle. 120 m2: 3 kpl 2 hengen makuuhuoneita, tupakeittiö, parvi 6:lle, sähkösauna 3-4:lle, 2 suihkua, 2 x wc, terassi. Varustelu: astianpesukone, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, pallogrilli, tv, radio, dvd- / cd-soitin, maksuton langaton internet-yhteys. Astiastoa tuomme pyydettäessä lisää isommille määrille majoittujia. Edellytämme liinavaatteiden käyttöä sängyissä. Mukaan voi ottaa omat tai vuokrata meiltä. Voit vuokrata myös pyyhkeet halutessasi meiltä.

Majoitukseen ei kuulu mm. hygienia tarvikkeet, saunanaluset, grilliin tarvittavat tarvikkeet, käsipyyhkeet, wc -paperi, jätesäkit/roskapussit tai jätehuolto.

Savusaunaa lämmitämme etukäteen sovittuna 10€ per saunoja. Savusaunassa ei peseytymis mahdollisuutta. Tila tarkoitettu vain löylyttelyyn ja peseytyminen majoituksessa tai vuokrattaessa isoa saunatilaa. Huomioithan että savusaunassa on nokea lämmitystekniikasta johtuen joka saattaa tarttua pyyhkeisiin. Suosittelemme mustia pyyhkeitä tai vuokraamaan meiltä pyyhkeet. Saunan aluset  sekä pyyhkeet eivät kuulu hintaan ja asiakas tuo nämä itse.


TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

MERIKARTANON SVIITTI

Vietä unohtumaton yö kartanon yksityissviitissä. Kartanossa vietät yön täysin omassa rauhassa ,koska kartanoon ei majoitu muita asiakkaita samanaikaisesti. Sviitissä on oma sähkösauna Mahdollisuus myös halutessa kokea savusaunan lempeät löylyt lisähintaan etukäteen sovittaessa. Sviitissä oleskeluhuone, jossa TV ja minijääkaappi, makuuhuone parisängyllä, sähkösauna ja oma terassi merinäkymällä. Yksityinen sisäänkäynti huoneistoon. Sviittiin sisältyy vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

Huoneiston vuokraus alkaa klo.15 ja päättyy seuraavana päivänä klo.12.

Huoneeseen saa kahdelle lapselle lisävuoteen lisähintaan 12€
Aamiaista saatavilla etukäteen tilattaessa ke-su hintaan 15€ per henk. aamiainen tarjoillaan sovitusti klo.9-11 meriverannalla.
Upea rustiikkinen , romanttinen ja valoisa Sviittimme.
Upea rustiikkinen , romanttinen ja valoisa Sviittimme.

Oleskelutilassa on ihana rentoutua ja katsella ikkunasta merimaisemia.

Sviitin saunassa aitokiuas puulämmitteinen, sekä sähkökiuas. Mahdollisuus myös kokea savusaunan lämpö!

Sviitin oma merinäköalaterassi!

.

Kartano

Syys-talviajan voit myös majoittua kartanossa! Kesä kahvila sulkeutuu Elokuun viimeinen päivä jonka jälkeen kartano on vuokrattavissa yksityiskäyttöön joko majoitukseen tai juhliin. Kartanossa voi majoittua 16 henkeä kerralla ja sviitti on käytössäsi myös vuokratessasi kartanon. Kartanosta löytyy tasokas iso keittiö astioineen ja keittiö välineineen, sekä 2 uunia, 2 isoa jääkaappia, iso pakastin, astianpesukone. 3 kpl vessaa, 3 henk. sauna, suihku kahdella suihkulla. Tunnelmaa ja lämpöä tuovat myös 3 kartanon takkaa. Aamiaista voitte nauttia meriverannalla ihania maisemia katsellen. Vuokraamme myös erillistä isoa 20 henk. saunatilaa takkahuoneella edullisesti majoittujille illan viettoon sekä juhlimiseen.  

Kartanon kauneutta, romantiikkaa ja historiallista tunnelmaa. 

Kartanon sali