Villa Eva 

Tasokas mökki omassa rauhassa kartanon tilalla merenrannassa.

Enintään 14:lle henkilölle. 120 m2: 3 kpl 2 hengen makuuhuoneita, tupakeittiö, parvi 8:lle, sähkösauna 3-4:lle, 2 suihkua, 2 x wc, terassi. Varustelu: astianpesukone, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, pallogrilli, tv, radio, dvd- / cd-soitin, maksuton langaton internet-yhteys. Astiastoa tuomme pyydettäessä lisää isommille määrille majoittujia. Edellytämme liinavaatteiden käyttöä sängyissä. Mukaan voi ottaa omat tai vuokrata meiltä. Voit vuokrata myös pyyhkeet halutessasi meiltä.

Majoitukseen ei kuulu mm. hygienia tarvikkeet, saunanaluset, grilliin tarvittavat tarvikkeet, käsipyyhkeet, wc -paperi, jätesäkit/roskapussit tai jätehuolto. Lähimmät jätelajittelupisteet 5km ja 8km päässä maatilalta.

Savusaunaa lämmitämme etukäteen sovittuna 10€ per saunoja. Savusaunassa ei peseytymis mahdollisuutta. Tila tarkoitettu vain löylyttelyyn ja peseytyminen majoituksessa tai vuokrattaessa isoa saunatilaa. Huomioithan että savusaunassa on nokea lämmitystekniikasta johtuen joka saattaa tarttua pyyhkeisiin. Suosittelemme mustia pyyhkeitä tai vuokraamaan meiltä pyyhkeet. Saunanaluset  sekä pyyhkeet eivät kuulu hintaan.


TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

MERIKARTANON SVIITTI

Vietä unohtumaton yö kartanon yksityissviitissä. Kartanossa vietät yön täysin omassa rauhassa ,koska kartanoon ei majoitu muita asiakkaita samanaikaisesti. Sviitissä on oma sähkösauna Mahdollisuus myös halutessa kokea savusaunan lempeät löylyt lisähintaan etukäteen sovittaessa. Sviitissä oleskeluhuone, jossa TV ja minijääkaappi, makuuhuone parisängyllä, sähkösauna ja oma terassi merinäkymällä. Yksityinen sisäänkäynti huoneistoon. Sviittiin sisältyy vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

Huoneiston vuokraus alkaa klo.15 ja päättyy seuraavana päivänä klo.12.

Huoneeseen saa kahdelle lapselle lisävuoteen lisähintaan 12€
Aamiaista saatavilla etukäteen tilattaessa ke-su hintaan 15€ per henk. aamiainen tarjoillaan sovitusti klo.9-11 meriverannalla.
Upea rustiikkinen , romanttinen ja valoisa Sviittimme.
Upea rustiikkinen , romanttinen ja valoisa Sviittimme.

Oleskelutilassa on ihana rentoutua ja katsella ikkunasta merimaisemia.

Sviitin saunassa sähkökiuas. Mahdollisuus myös kokea savusaunan lämpö!

Sviitin oma merinäköalaterassi!

.

Kartano

Kartanossa voi majoittua 16 henkeä kerralla ja sviitti on käytössäsi myös vuokratessasi kartanon. Huoneita 300 m2 kartanossa yhteensä 8 kpl. Kartanosta löytyy tasokas iso keittiö astioineen (astioita 40 hengelle) ja keittiö välineineen (mikro, tehosekoitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, voileipägrilli, sauvasekoitin yms.), sekä 2 uunia, 2 isoa jääkaappia, pakastin erillistilassa,astianpesukone. 4 kpl vessaa, 3 henk. sauna, suihku kahdella suihkulla. Tunnelmaa ja lämpöä tuovat myös 3 kartanon takkaa. Vuokraamme myös erillistä isoa 20 henk. saunatilaa takkahuoneella edullisesti majoittujille illan viettoon sekä juhlimiseen. Pidempi aikaiseen majoittumiseen pyydä tarjousta myyntipalvelusta niin saat edullisenmman vuorokausi hinnan! Kartanon vuokraukseen sisältyy aina liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Lisää kuvia löydät kartanosta instagram sivuiltamme porvoonmerikartano!

Kartanon kauneutta, romantiikkaa ja historiallista tunnelmaa. 

Kartanon sali