Villa Eva 

Tasokas mökki omassa rauhassa kartanon tilalla merenrannassa.

Enintään 14:lle henkilölle. 120 m2: 3 kpl 2 hengen makuuhuoneita, tupakeittiö, parvi 8:lle (joista 12kpl sänkyjä ja 2 lisäsänkyinä patjat), sähkösauna 3-4:lle, 2 suihkua, 2 x wc, terassi. Varustelu: astianpesukone, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, pallogrilli, tv, radio, dvd- / cd-soitin, maksuton langaton internet-yhteys. Astiastoa tuomme pyydettäessä lisää isommille määrille majoittujia. Edellytämme liinavaatteiden käyttöä sängyissä. Mukaan voi ottaa omat tai vuokrata meiltä. Voit vuokrata myös pyyhkeet halutessasi meiltä. Lemmikkieläimet tilassa kielletty!

Majoitukseen ei kuulu mm. hygienia tarvikkeet, saunanaluset, grilliin tarvittavat tarvikkeet, käsipyyhkeet, wc -paperi, jätesäkit/roskapussit tai jätehuolto. Lähimmät jätelajittelupisteet 5km ja 8km päässä maatilalta.

Savusaunaa lämmitämme etukäteen sovittuna 10€ per saunoja ja minimi maksu 60€. Savusaunassa ei peseytymis mahdollisuutta. Tila tarkoitettu vain löylyttelyyn ja peseytyminen majoituksessa tai vuokrattaessa isoa saunatilaa. Huomioithan että savusaunassa on nokea lämmitystekniikasta johtuen joka saattaa tarttua pyyhkeisiin. Suosittelemme mustia pyyhkeitä tai vuokraamaan meiltä pyyhkeet. Saunanaluset  sekä pyyhkeet eivät kuulu hintaan.


TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

MERIKARTANON SVIITTI

Vietä unohtumaton yö kartanon yksityissviitissä. Kartanossa vietät yön täysin omassa rauhassa ,koska kartanoon ei majoitu muita asiakkaita samanaikaisesti. Sviitissä on oma sähkösauna Mahdollisuus myös halutessa kokea savusaunan lempeät löylyt lisähintaan etukäteen sovittaessa. Sviitissä oleskeluhuone, jossa TV ja minijääkaappi, makuuhuone parisängyllä, sähkösauna ja oma terassi merinäkymällä. Yksityinen sisäänkäynti huoneistoon. Sviittiin sisältyy vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

Huoneiston vuokraus alkaa klo.15 ja päättyy seuraavana päivänä klo.12.

Huoneeseen saa kahdelle lapselle lisävuoteen lisähintaan 12€
Aamiaista saatavilla etukäteen tilattaessa kesäaikaan kun kahvila on auki. Lemmikkieläimet kielletty!
Upea rustiikkinen , romanttinen ja valoisa Sviittimme.
Upea rustiikkinen , romanttinen ja valoisa Sviittimme.

Oleskelutilassa on ihana rentoutua ja katsella ikkunasta merimaisemia.

Sviitin saunassa sähkökiuas. Mahdollisuus myös kokea savusaunan lämpö!

Sviitin oma merinäköalaterassi!

.

Villa Hav

Enintään 10 henkilölle, mahdollisuus 5 lisävuodetta lisähintaan. 130 m2: 4kpl makuuhuoneita jotka avonaisissatiloissa (ei ovilla varustettuja makuuhuoneita), keittiökomero yläkerrassa ja 14 henk ruokapöytä, sähkösauna 20:lle, 3 suihkua, 4x wc, 2x terassi. Varustelu: astianpesukone, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, kaasugrilli (johon kaasupullon vuokrahinta 35€), maksuton langaton internet-yhteys. Astiastoa tuomme pyydettäessä lisää isommille määrille majoittujia. Edellytämme liinavaatteiden käyttöä sängyissä. Mukaan voi ottaa omat tai vuokrata meiltä. Voit vuokrata myös pyyhkeet halutessasi meiltä.

Majoitukseen ei kuulu mm. hygienia tarvikkeet, saunanaluset, käsipyyhkeet, wc -paperi, jätesäkit/roskapussit tai jätehuolto. Lähimmät ilmais jätelajittelupisteet 5km ja 8km päässä maatilalta.

Savusaunaa lämmitämme etukäteen sovittuna 10€ per saunoja ja minimi maksu 150€. Savusaunassa ei peseytymis mahdollisuutta. Savusauna tarkoitettu vain löylyttelyyn ja peseytyminen majoituksessa. Huomioithan että savusaunassa on nokea lämmitystekniikasta johtuen joka saattaa tarttua pyyhkeisiin. Suosittelemme mustia pyyhkeitä tai vuokraamaan meiltä pyyhkeet. Saunanaluset sekä pyyhkeet eivät kuulu hintaan.

Villa Hav

Majoitukseen 13 henk. ja juhlaan isommalle porukalle!
Tilassa iso sauna 20 hek. ja palju terassilla. Palju ei käytössä pakkaskautena! Lisävuode mahdollisuus 3 henk.
Villa käytössä 23.1.2021 -